Accountplan

Altijd al op een snelle en makkelijke manier een accountplan willen maken? Dit kan nu met de Sellview app. Met de Sellview app beschik je altijd over actuele cijfers en statistieken.

Elk rapport dat je invoert in de app wordt direct verwerkt in het systeem. Zodra je een goede internetverbinding hebt synchroniseert hij alle informatie met het systeem. Sellview genereert automatisch cijfers en statistieken voor de verkoopmanager en het managementteam. Dit scheelt de verkoper behoorlijk wat tijd. Iedereen is constant op de hoogte.

De cijfers en statistieken die verzameld worden kunnen met elkaar worden vergeleken. Hiermee kun je nog beter aansturen, bijsturen en keuzes maken.

Accountplan

Het accountplan die voortvloeit uit de Sellview app heeft een aantal voordelen. Een objectieve analyse leidt tot een veel hoger haalbaar doel. Het geeft de verkoper 10 keer zoveel inzicht en zal daarom meer commerciƫle kansen naar boven brengen. En dat is wat we graag willen met het accountplan. De klant die tegenover de verkoper komt te zitten, zal voelen dat het gesprek meer diepgang heeft en zal dit als positief ervaren. Targets zijn veel reƫler en worden sneller geaccepteerd. De doelstellingen en activiteiten die worden gesteld in het accountplan zullen houvast bieden aan de verkoper.

Verkoopanalyse

Ook een verkoopanalyse is onderdeel van de Sellview app. Hiermee heb je op een overzichtelijke manier zicht op kansen en uitdagingen. Je kunt zien welke klanten het meest waardevol zijn en bij welke klanten mogelijk kansen zijn voor cross- of upselling. Verder kun je aan de verkoopanalyse zien welke artikelen het meeste worden verkocht. Deze verkopen kunnen ook weer gekoppeld worden aan specifieke klanten. Met de verkoopanalyse van onze Sellview app heb je direct inzicht in de ontwikkeling van de omzet.

Ook gebruik maken van de Sellview app?

Overtuigd van de kracht van de Sellview app? Probeer hem de eerste twee maanden gratis uit. Download de app in de Apple Store of Google Play Store en profiteer ook snel van een overzichtelijk accountplan. Voor vragen kun je ook contact met ons opnemen. Wij zijn gevestigd aan de Beneluxlaan 70 in Harderwijk en zijn telefonisch bereikbaar via 06-23521650. De Sellview app is een slimme keuze die je verder op weg helpt!