Ervaringen: Recht Door Zee Casemanagement BV

Adviseren over ziekteverzuim is een vak. Als een medewerker zich ziek meldt, dan moeten er een aantal zaken geregeld worden. Niet alleen op het werk, maar ook ten aanzien van verzuimbegeleiding. De begeleiding moet voldoen aan de Wet verbetering Poortwachter, AVG en andere geldende wet- en regelgeving.

Daar komt veel bij kijken. Zoals een plan van aanpak, een probleemanalyse, inzetten van een interventie, een arbeidsdeskundig onderzoek, eerstejaarsevaluatie, tweede spoor begeleiding, wellicht vervroegd een IVA-uitkering aanvragen of uiteindelijk een WIA-aanvraag. Dat zijn veel gespecialiseerde processen waarvoor je kennis en kunde nodig hebt. Dat is waarom het vak casemanagement bestaat.

Samen met Sell View hebben we een groot onderzoek opgesteld voor HR Professionals en doet Recht Door Zee een onderzoek naar de impact van Corona op het gebied van ziekteverzuim. We onderzoeken of en met hoeveel procent het ziekteverzuim is gestegen.

 

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.