Functionaliteiten: Bezoekverslag per mail

Sell View maakt een gespreksverslag aan de hand van de meerkeuzevragen die je in de app beantwoordt. Vervolgens wordt het verslag direct naar je e-mailadres verstuurd. Zo heb je alle bezoekverslagen op één plek en stuur je ze makkelijk naar je collega’s en klanten.

Doelgericht en doelmatig

We richten Sell View in voor het specifieke verkoopproces dat accountmanagers in jouw bedrijf doorlopen. Doordat je in je mailbox alle bezoekverslagen hebt verzameld, kun je in elke fase van het proces terugvallen op inzichten en informatie uit vorige gesprekken. Doordat de app bijhoudt waar je je bevindt in het verkoopproces, weet je als accountmanager en management welke taken afgerond zijn en welke nog moeten gebeuren. Goede verslaglegging draagt bij aan de effectiviteit en efficiëntie van jouw verkoopproces.

Overdraagbare kennis

Doordat eenduidige, consistente gespreksverslaglegging de verkoopprocessen helder maakt, zijn de verkoopwerkzaamheden overdraagbaar. Je kunt andere afdelingen op de hoogte brengen van actuele ontwikkelingen door hun eenvoudig het bezoekverslag door te sturen. Bovendien stuur je de klant makkelijk het verslag toe om bijvoorbeeld gemaakte afspraken samen te vatten en te bevestigen.

Gestructureerde gespreksverslagen

Verslagen van verschillende accountmanagers zijn in Sell View allemaal op dezelfde manier gestructureerd. Doordat ze hetzelfde systeem gebruiken om de verslagen te maken, zijn de verslagen op dezelfde manier opgebouwd. Er is dus geen sprake van ontbrekende informatie of verschillen in formulering en taalgebruik. Zo is het verslag voor iedereen leesbaar en begrijpelijk. Daardoor kun je knowhow makkelijk communiceren met andere afdelingen binnen het bedrijf of met nieuwe medewerkers.

Probeer Sell View 14 dagen uit en gebruik de app direct voor het maken van gespreksverslagen. De app wijst zichzelf. Jij hoeft alleen meerkeuzevragen te beantwoorden en ontvangt het bezoekverslag binnen no-time op je mail. Wat wil je nog meer?

Wil je meer informatie over 'Bezoekverslag per mail'?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.