Functionaliteiten: App in jouw huisstijl

Sell View begrijpt dat onze handige app bij jouw klanten nóg professioneler overkomt in de huisstijl van jouw bedrijf. Daarom is het mogelijk Sell View af te stemmen op de voorkeuren en de huisstijl van jouw bedrijf. Dit geldt zowel voor de stijl als voor de functionaliteiten.

Representatief bij klanten

Sell View is geschikt voor gebruik tijdens een klantbezoek. Met Sell View maak je het bezoekverslag eventueel ook tijdens het bezoek, in plaats van naderhand. Dan is het fijn dat de app de stijl van jouw bedrijf heeft. Wel zo representatief! Dit is ook essentieel wanneer je de app gebruikt voor een marketingonderzoek of enquête onder klanten. Om de app de huisstijl van jouw bedrijf te geven, upload je jouw logo en/of afbeeldingen en stel je de kleuren van jouw organisatie in.

Functionaliteiten afgestemd op jouw behoeften

Sell View werkt het beste voor jouw bedrijf als de app uitgerust is met functionaliteiten die vooral heel geschikt zijn voor jouw organisatie. Hiervoor kies je uit een uitgebreide set aan functionaliteiten. Zo is Sell View de perfecte aanvulling op jouw organisatie.

Wij bieden je de mogelijkheid Sell View 14 dagen uit te proberen. Je zult merken hoe fijn het is met Sell View tijdens een klantbezoek het bezoekverslag met meteen af te ronden en er eenvoudig enquêtes mee af te nemen. Jouw huisstijl kan daarbij niet ontbreken!

Wil je meer informatie over 'App in jouw huisstijl'?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.