Functionaliteiten: Klantenbestanden importeren in Sell View

Sell View zorgt ervoor dat je altijd alle benodigde bedrijfsgegevens van de klant bij de hand hebt. Zo hoef je niets op te zoeken tijdens een gesprek of herhaaldelijk te noteren bij het maken van bezoekverslagen. Bovendien is de informatie altijd up-to-date. Dit is allemaal mogelijk dankzij de importfunctie van Sell View.

Klantinformatie altijd bij de hand

Excel-bestanden zijn eenvoudig te importeren in de Sell View-omgeving. Zo heb je altijd alle mogelijke klantinformatie bij de hand in je app (IOS of Android) zonder deze handmatig in te vullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klantenlijsten, contactenlijsten of relatiebestanden. Doordat accountmanagers het bestand kunnen wijzigen, is het altijd zo actueel mogelijk. Dankzij onze API-koppeling kun je het klantenbestand in Sell View ook koppelen aan het CRM-systeem dat jij gebruikt. Je kunt er zelfs voor kiezen om het klantenbestand continu te actualiseren met wat je in Sell View invult. Denk hierbij aan nieuwe adressen, contactpersonen of leveranciers van je klant.

Klantinformatie toont marketingmogelijkheden

In Sell View heb je alle informatie over de klant bij op één plek. Van standaardgegevens tot behoeften en gedrag. Hierdoor kun je de behoeften van de klant begrijpen en erop inspelen. Sell View toont onder andere welke klantsegmenten het meest winstgevend zijn. Dit helpt je veelbelovende doelgroepen te herkennen en te bepalen wanneer je ze kunt targetten met marketingactiviteiten. Zo haal je het hoogste rendement uit je marketingactiviteiten.

Zorg dat je altijd alle benodigde bedrijfsgegevens van klanten bij de hand hebt. Probeer Sell View 14 dagen uit en ervaar het gemak. Wennen hoeft niet, want je importeert klantinformatie gewoon als Excel-bestand in Sell View!

Wil je meer informatie over 'Klantenbestanden importeren in Sell View'?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.