Over ons

Sell View is de meest complete tool voor bezoekverslagen. De onmisbare software is eenvoudig te gebruiken en produceert maximale output. Sell View maakt een einde aan frustratie vanwege eindeloze administratie bij salesactiviteiten. Dankzij grenzeloze ambitie om het verkopers zo makkelijk mogelijk te maken, is Sell View al geliefd bij talloze bedrijven.

Sell View-oprichter Arno maakte als rasechte verkoper jarenlang zelf bezoekverslagen. Hij kent daardoor het nut van een goed bezoekverslag, maar begrijpt ook de enorme frustratie die ze opleveren. Tussen de meetings door nemen ze je energie weg en halen ze je uit de flow. Maar als je ze opstapelt, ben je gauw een hele dag kwijt aan administratie. Arno weet als geen ander dat je die tijd liever besteed aan allerlei andere verkoopwerkzaamheden. Daarom zette hij zijn frustratie om in inspiratie. Daaruit werd drie jaar geleden Sell View geboren. Een verademing! Wat begon als tool voor het elimineren van het tijdrovende bezoekverslag, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige persoonlijke assistent. Sell View gebruiken is heel makkelijk dankzij meerkeuzevragen: kiezen, klikken en klaar! Het resultaat is verbluffend.

Sell View maakt gemak gewoon

Sell View maakt het leven van verkopers en hun managers makkelijker. De hele salesafdeling profiteert van het gemak. Als verkoper word je niet meer uit de workflow gehaald voor een gespreksverslag en als manager profiteer je altijd optimaal van data. Sell View zorgt dat de rapportage niet slechts een formaliteit is, maar enorme toegevoegde waarde heeft. In de handige Sell View app of website vul je tijdens of direct na je salesgesprek vooraf opgestelde meerkeuzevragen in. Zo vink je binnen twee minuten het gespreksverslag af op je to-do-lijst. Sell View helpt je niet alleen achteraf de juiste informatie vast te leggen, maar ook in gesprek de juiste informatie op te halen en alles uit elk klantbezoek te halen. Het enige wat je hoeft te doen is onder onze begeleiding een steengoed vragenpad creëren en je kunt met Sell View aan de slag.

Meerkeuze betekent meetbaar, dus het resultaat is een compleet overzicht van onmisbare data. Je wist ongetwijfeld al dat het essentieel is data driven te zijn, maar Sell View helpt je deze aanpak ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Sell View geeft je maximaal inzicht in je verkoop en laat je in één oogopslag zien waar je nu staat en hoe dicht je bent bij het halen van je targets. Deze data gebruik je vervolgens ook voor een volgend vlijmscherp prognoserapport.

Volle kracht vooruit

Tegenwoordig bestaat Sell View uit een ijzersterk team doorgewinterde verkopers en programmeurs. Zo verlichten we inmiddels de frustraties van meer dan 200 bedrijven. Sell View wil zoveel mogelijk mensen laten profiteren van de goudmijn aan data die onze software oplevert. Daarom is Sell View nu onderweg van startup naar scale-up. We zijn en blijven constant bezig onze tool te verbeteren zodat onze klanten zich volledig kunnen richten op de ontwikkeling van hun eigen sales. Laat de administratie maar aan ons over!

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.