Functionaliteiten: Integratie in Microsoft 365

Sell View zorgt dat je nooit meer stappen in het verkoopproces vergeet. Dit helpt je het uiteindelijke doel van klantgesprekken te behalen: verkopen. Elk klantgesprek of -bezoek vereist bijvoorbeeld een follow-up. Deze leg je eenvoudig vast in Sell View en wordt automatisch in je agenda geplaatst dankzij slimme integratie van Sell View in Microsoft 365 (voorheen Office 365).

Doel voor ogen houden

Accountmanagers moeten tijdens en na klantgesprekken allerlei follow-ups uitvoeren. Van (vervolg)afspraken inplannen en de klant informatie toesturen tot offertes opmaken en aftersalesgesprekken inplannen. Als je iets vergeet of te veel tegelijkertijd doet, komt het doel in gevaar. Je doel is namelijk om de klant centraal te stellen. Sell View maakt het de accountmanager makkelijk en houdt jouw target voor ogen.

Follow-ups direct in je agenda

Door voor alle verkoopgesprekken een gespreksverslag te maken in Sell View, vergeet je ook nooit meer een follow-up vast te leggen. Bij het maken van gespreksverslagen vraagt Sell View namelijk altijd om een follow-up in te voeren en een gewenste uiterlijke opvolgdatum. Integratie van Sell View in Microsoft 365 is onmisbaar. Hierdoor belanden alle follow-ups namelijk automatisch in je agenda. Een melding in je agenda bevat naast de klantnaam ook de actie en het complete, bijbehorende bezoekverslag.

Vergeet nooit meer follow-ups en houd altijd je targets voor ogen. Start nu een proefperiode van 14 dagen en ervaar direct de voordelen! Wennen hoeft niet, want Sell View zorgt dat je follow-ups automatisch in je agenda belanden.

Wil je meer informatie over 'Integratie in Microsoft 365'?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.