Functionaliteiten: Statisch of dynamisch dashboard

Sell View zorgt dat je als accountmanager geen tijd meer hoeft te verspillen aan het maken van gespreksverslagen. Het management heeft dankzij de bezoekverslagen een compleet overzicht van alle data uit de verkoopgesprekken. En dat in realtime! Het statische dashboard levert een eenvoudige basisgrafiek op. Met het dynamische dashboard van Sell View ben je als management zelfs altijd direct op de hoogte van de meest actuele en dynamische verkoopcijfers van je bedrijf.

Visueel overzicht van verkoopactiviteiten

Anders dan de statische variant levert het dynamische dashboard in één oogopslag een visuele presentatie van de belangrijkste verkoopinformatie. Dit kunnen bijvoorbeeld tabellen, taart-, lijn- of staafdiagrammen zijn. Een dynamisch dashboard bestaat uit tientallen grafieken en geeft inzicht in de belangrijkste verkoopactiviteiten. Elke grafiek geeft informatie over verkoopresultaten, zoals het aantal klantbezoeken, het aantal onderwerpen dat besproken is of de follow-ups. Als leidinggevende kun je de grafieken filteren op periode zodat je precies de informatie vindt die je nodig hebt om je team aan te sturen.

Verkoopactiviteiten (aan)sturen

We vinden het belangrijk dat het dynamische dashboard voor jou zo goed mogelijk werkt. Daarom bepaal je zelf het type grafiek, de plaats en de grootte. Zo creëer je een dashboard dat precies de informatie biedt die jij nodig hebt. Hierdoor houd je maximale grip op de verkoopactiviteiten die in je bedrijf plaatsvinden. Zo kun je goed onderbouwd beoordelen waar je als management moet bijsturen. Je kunt bijvoorbeeld beoordelen waar meer of minder focus op gelegd moet worden. En als er iets gebeurt wat niet overeenkomt met het verkoopbeleid, kun je daar bovendien direct op reageren.

Door alle personalisatie-opties is het dynamische dashboard van Sell View ook een heel bruikbare tool tijdens werkoverleg en salesmeetings. Je presenteert in realtime heel makkelijk de door jou geselecteerde grafieken, tabellen of sturingsinformatie.

Realtime

Het dynamische dashboard geeft je realtime inzicht in alle verkoopactiviteiten. Zodra accountmanagers verkoopactiviteiten vastleggen in de IOS- of Android-app, wordt het dashboard bijgewerkt. Zo heb je als leidinggevende dus altijd toegang tot alle informatie zodra die ingevoerd is. Vollediger en makkelijker kan het niet.

Sell View biedt je de mogelijkheid de app 14 dagen uit te proberen. Je zult merken dat je alle verkoopinformatie nog nooit zo handig op een rijtje had. Wennen hoeft niet, want het dynamische dashboard doet het werk voor jou en laat zien waar je bij moet sturen.

Wil je meer informatie over 'Statisch of dynamisch dashboard'?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.