Functionaliteiten: Koppeling met programma’s dankzij API

Sell View kan aan verschillende systemen gekoppeld worden door middel van een API. Zo hoef je niet constant te schakelen tussen softwareprogramma’s en data opnieuw in te voeren.

Het nut van een API

API staat voor Application Programming Interface en zorgt ervoor dat verschillende systemen, oftewel programma’s en applicaties, met elkaar kunnen communiceren. Sell View bevat een zogenaamde REST API. Dat is een universele softwarekoppeling. Een REST API is schaalbaar, gebruikt weinig bandbreedte en is relatief eenvoudig en snel inzetbaar. Deze zorgt ervoor dat Sell View een volledig open platform is dat snel en veilig data kan uitwisselen met andere systemen. Enerzijds kan Sell View-data snel en veilig in andere systemen geïntegreerd worden. Anderzijds kan het gekoppelde systeem als module toegevoegd worden aan Sell View. Hierdoor zijn alle instellingen en velden van het gekoppelde systeem na activatie zichtbaar in Sell View.

Alle nuttige informatie op één plek

Het is bijvoorbeeld handig om Sell View te koppelen met het Customer Relationship Management (CRM) systeem van je organisatie. Zo heb je alle informatie makkelijk bij elkaar op één plek. Dit maakt het mogelijk de klantinformatie die in Sell View is gegenereerd aan te vullen met bijvoorbeeld koopmotieven, dealmakers en -brekers van klanten. Of sla rapporten en follow-ups op in de agenda van jouw CRM-systeem. Doordat je alle nuttige informatie over klanten op één plek hebt, kun je optimaal gebruik maken van de data. Een data-driven bedrijf zijn was nog nooit zo makkelijk.

Als het nodig is, leveren wij maatwerk voor een koppeling met jouw CRM-systeem. Dan bepalen we bijvoorbeeld wat waar opgeslagen wordt. We bepalen samen de strategie en laten vervolgens de software werken. Zo creëer je de meeste toegevoegde waarde. Sell View heeft al koppelingen met verschillende systemen mogelijk gemaakt, namelijk Exact, Dynamics 365 applicaties en Teamleader.

Probeer Sell View nu 14 dagen uit en ga meteen aan de slag met de bestaande koppelingen. Als je eenmaal alle informatie op één plek hebt, wil je nooit meer anders.

Wil je meer informatie over 'Koppeling met programma’s dankzij API'?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.