Ervaringen: Bakels Senior

De accountmanagers van Bakels Senior bezoeken klanten van ambachtelijke bakkerijen tot industriële bakkers. Bij Bakels geloven ze dat langdurige relaties langdurige waarde genereren. Daarom streven ze ernaar om partnerschappen aan te gaan met al hun klanten.

“Onze adviseurs verzamelen kennis om daarna weer te kunnen delen. Daarom gebruiken we Sell View om deze belangrijke informatie eenvoudig vastleggen.” – Eric Tijhof, Marketing en Sales bij Bakels Senior

Bakels Senior
Bakels Senior produceert en distribueert ingrediënten van hoge kwaliteit voor bakkerijen naar de wereldwijde bakkersmarkt sinds 1904 en zorgt voor technische ondersteuning. Meer dan 110 jaar voortdurend onderzoek en ontwikkeling, innovatie en investeren in hun mensen en faciliteiten heeft Bakels de reputatie gegeven die het bedrijf vandaag de dag geniet. Door de combinatie van al deze kwaliteiten kunnen ze ongeëvenaarde partnerschappen opbouwen in wereldwijde markten.

3 Belangrijke grafieken

  • Inzicht in verkoopactiviteiten
  • Registratie van verkoopinformatie
  • Inzicht in een potentiele marktbenadering

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.