Ervaringen: CARGO International

De accountmanagers van CARGO bezoeken uiteenlopende autobedrijven en helpen hen met diverse producten en diensten. Met een ambitieus team van inmiddels dertig medewerkers ontzorgt CARGO bedrijven door scherp in te zetten op IT. Zo hebben zij vanaf maart 2018 ook Sell View geïntroduceerd in hun eigen organisatie.

“Onze adviseurs kunnen uitgebreid klanten inventariseren en belangrijke informatie eenvoudig vastleggen.”  – Karst Broekhuisen, commercieel directeur van CARGO International

CARGO International
CARGO is dé expert op het gebied van RDW-diensten, import en export van voertuigen en het doorlinken van voorraad. Tevens voorziet CARGO in de mogelijkheid (auto)voorraad eenvoudig en snel op de verschillende platformen te adverteren.

Je kunt er bij CARGO International natuurlijk ook voor kiezen om je auto te laten importeren. De mogelijkheden die CARGO International haar klanten biedt, zijn gebundeld in twee importpakketten, met daarnaast een aantal aanvullende opties. Uw droomauto importeren was nog nooit zo makkelijk! CARGO International wil je graag helpen en ontzorgen bij het importeren van een auto.

3 Belangrijke grafieken

  • Inzicht in verkoopactiviteiten
  • Opname van verkoopinformatie
  • Inzicht in klantentevredenheid

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.