Ervaringen: Giant Benelux BV

Giant heeft een zeer groot en loyaal dealernetwerk. Giant heeft een zeer nauwe samenwerking met de betere fietswinkels in heel Europa. Samen met de geselecteerde Giant-dealers bepalen de adviseurs de verkoopstrategie.

“Met Sell View kunnen we de strategische afspraken met onze dealers gemakkelijk samenstellen en uittekenen.” – Jordy Veldhuizen, business salesmanager bij Giant Bicycles

Giant
Giant werd 40 jaar geleden opgericht met de missie om betere bikes te bouwen. Toen stelden ze zich een wereld voor waarin fietsen plezieriger zou zijn voor iedereen, over de hele wereld. Ze wilden fietsen als lifestyle aantrekkelijker maken voor meer mensen en zagen een heldere manier om dat doel te bereiken: betere bikes, betere uitrusting, betere technologie. Giant is een heel eind gekomen sinds die tijd. Vandaag de dag winnen Giant bikes wereldkampioenschappen. Ze winnen ook designprijzen. Maar het belangrijkst is dat hun bikes de harten van mensen veroveren, die ervoor gekozen hebben om fietsen een onderdeel van hun leven te maken.

3 Belangrijke grafieken

  • Inzicht in USP’s
  • Registratie van gespreksonderwerpen
  • Inzicht in opvolgacties

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.