Ervaringen: Ultra Cosmetics

Eliza Mels heeft naast haar enorme hoeveelheid kennis van cosmetica en ingrediënten, door haar achtergrond in topsport, ook veel kennis van voeding en supplementen. Vanuit haar topsportmentaliteit stuurt ze een groot verkoopteam aan dat bijzonder en uniek is. 

Als winnaar wil je zoveel mogelijk kunnen meten om inzicht te krijgen in verbeterpunten die ertoe doen.” – Eliza Mels, CCO van Ultra Cosmetics

Ultra Cosmetics
Ultra Cosmetics is meer dan alleen leverancier. Ze ondersteunen hun klanten op het gebied van marketing, verkoop en overige zakelijke vraagstukken. Dit doen ze onder andere door middel van uitgebreid POS materiaal en het aanbieden van gratis business- en producttrainingen door ervaren specialistes.

Ultra Cosmetics BV & French House Cosmetics vertegenwoordigen een aantal internationale cosmeticahuizen in het midden- en topsegment. Huidverbeterende apparatuur en voedingssupplementen maken het assortiment compleet.

3 Belangrijke grafieken

  • Inzicht in klantenbetrokkenheid
  • Registratie van productervaringen
  • Inzicht in marketingtools

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.