Ervaringen: Van der Burg & Bol

Bij Van der Burg & Bol is de klant nog steeds koning. Dat houdt in dat ze proberen zoveel mogelijk aan de wens van hun klanten te voldoen. Ze leveren aan een breed scala klanten, ongeacht de grootte van het bedrijf. Hun klantenbestand bestaat o.a. uit restaurants, hotellerie, cateraars, strandpaviljoens, ziekenhuizen en instellingen.

“Om grip te hebben op de verkoop en inzicht te kunnen krijgen in onze groeimogelijkheden gebruiken we Sell View.” – Danny Bauman, commercieel directeur bij Van der Burg & Bol

Van der Burg & Bol
Van der Burg & Bol is meer dan 100 jaar geleden begonnen als buurtslager waarna het is uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier van vlees, vleeswaren, kaas, wild en gevogelte.

Van der Burg & Bol voelt zich sterk betrokken bij mens, dier en het milieu en heeft het besef een gezond en eerlijk product te moeten leveren tegen een acceptabel effect voor het milieu.

3 Belangrijke grafieken

  • Inzicht in klantmotieven
  • Volledige klantgegevens
  • Inzicht in productbehoeftes

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.