Ervaringen: VHC ActiFood

We hebben speciaal voor VHC ActifFood een interviewversie van Sell View gemaakt. Tijdens een jaarlijks verkoopgesprek hebben adviseurs van VHC ActiFood honderden klanten geïnterviewd. Klanten hebben aangeven waar de groeimogelijkheden zitten, wie de concurrenten zijn en hoe ze de samenwerking ervaren.

“SUPER! Wij hebben met Sell View nieuwe en waardevolle groeimogelijkheden ontdekt bij bestaande klanten.” – Raymond Haisma, salesmanager bij VHC ActiFood

Onderscheid door gastvrijheid, service en betrokkenheid
Service en betrokkenheid zijn en blijven de leidraad van VHC ActiFood. De horecagroothandel uit het Friese Oosterwolde laat dag in, dag uit zien dat het verschil kan worden gemaakt door op de juiste manier invulling te geven aan die begrippen. Met succes, want er rijden steeds meer auto’s rond met de opvallende geel-paarse kleuren in de provincies Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen en op weg naar de Waddeneilanden.

3 Belangrijke grafieken

  • Inzicht in verkoopactiviteiten
  • Inzicht in opvolgacties
  • Inzicht in marketingondersteuning

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.