Webinar Sellview

BEREKEN HOEVEEL DATA JOUW BEZOEKVERSLAG KAN OPLEVEREN

Je eigen enquête tool hebben?

Wil je als reclamebureau of als websiteontwikkelaar je eigen enquête tool? Een moderne en intelligente enquête tool voor klanttevredenheid, feedback, koopmotieven, klantbehoeftes, marktonderzoek en nog veel meer online enquêtes

Data zal steeds belangrijker worden in de samenleving en in de economie. Natuurlijk willen bedrijven graag weten hoeveel en ook welke bezoekers er zich op de website bevinden maar, met data moet je natuurlijk wel verder kunnen gaan als dit. Het kunnen analyseren van websitebezoekers gaat nu eenmaal heel veel verder als je de bezoekers een paar vragen kunt stellen. De kunst is dan wel dat je altijd de juiste vragen, aan de juiste bezoeker stelt en dat ook nog eens op het juiste moment.

Ben jij een reclamebureau en wil jij weten of je de kunst van onderzoek beheerst? Dan dagen we je uit om de onderstaande DATA-SCAN in te vullen.


Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.