Missie en visie

Missie

Sell View wil verkopers laten doen waar ze zo goed in zijn: verkopen! Wij geloven dat een goed verkoopgesprek waardevolle en belangrijke informatie oplevert voor bedrijven. Maar dat moet wel snel en eenvoudig kunnen. We vinden het belangrijk dat verkopers binnen twee minuten gespreksverslagen kunnen maken die altijd waardevolle verkoopinformatie opleveren. De slimme software van Sell View vertaalt de bezoekverslagen van alle verkopers volledig automatisch naar heldere cijfers en statistieken. We bezorgen het management zo alles wat zij nodig hebben om aan te sturen, bij te sturen, te coachen en beslissingen te nemen.

Visie

We willen dat onze klanten zich kunnen focussen op de ontwikkeling van hun eigen sales. Met onze data helpen we bedrijven daarom structurele verkoopverbeteringen ontdekken en doorvoeren. Sell View is er nu en in de toekomst op gericht bedrijven te helpen om unieke inzichten te krijgen uit de verkoopgesprekken van hun bedrijf. Daarom werken we altijd aan verbetering van onze tool. Zolang veel accountmanagers aangeven (te) veel tijd kwijt te zijn aan onzinnige administratie, is onze missie nog niet geslaagd. Het liefst zijn we iedereen en onszelf een stapje voor, want stilstand is achteruitgang!

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.