Bezoekverslag

Een bezoekverslag maken is een standaardprocedure na het bezoeken van een klant of prospect. Dit is vaak een tijdrovende klus en dat is zonde van je tijd. Met de SELL VIEW app kun je vanaf nu op een efficiënte manier een bezoekrapport invullen op je smartphone of tablet. Door deze app beschik je altijd over relevante cijfers en statistieken. Zo is de verkoopmanager en het managementteam direct op de hoogte. De app verstuurt - zodra hij connectie heeft met het internet - alle resultaten door. Je kunt cijfers en statistieken met elkaar vergelijken. Zo kun je nog beter aansturen, bijsturen en keuzes maken.

MELD JE AAN

Goed dat je gaat voor Sellview. Kies een pakket en vul je gegevens in. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug met een passend voorstel voor jouw specifieke wensen.

Clouds

Binnen 2 minuten een bezoekverslag

Onze app geeft je de mogelijkheid om binnen 2 minuten een bezoekverslag te maken. Je kunt na een bezoek aan een klant of prospect alle gegevens snel vastleggen. Weg met de tijdrovende bezoekverslagen! Zo blijf jij in je verkoopflow en zijn je verkoopmanagers en de directie op de hoogte. Zij hebben namelijk heel snel betrouwbare, actuele informatie. Wanneer je onze app gebruikt om een bezoekrapport te maken dan hoef je alleen maar een aantal meerkeuzevragen te beantwoorden. Dit houdt in dat je vanaf nu geen teksten meer hoeft te typen. Kiezen en klaar! De meerkeuzevragen worden helemaal op maat gemaakt. Met de bijgeleverde SELL VIEW software kun je eenvoudig deze vragen zelfstandig wijzigen en daarmee up to date houden.

Passend voorstel

Wanneer je gebruik wilt maken van onze app, komen we graag met je in contact. Je kunt een pakket kiezen die het best past bij jouw organisatie. Daarnaast kunnen we een passend voorstel maken voor jouw specifieke wensen. Zo krijg jij de beschikking over een app waarmee je op snelle wijze een bezoekverslag kunt maken.

Ook de SELL VIEW app gebruiken?

Ben je helemaal overtuigd van de onze app en wil je ook sneller en efficiënter een bezoekverslag maken? Een groot aantal bedrijven ging je voor en werkt nu succesvol met de app. Probeer het de eerste 2 maanden gratis en ontdek de vele mogelijkheden. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het vragenformulier in of neem telefonisch contact op via 06 - 23 52 16 50. Zo kun jij als verkoper razendsnel een goed bezoekverslag maken!