phone lock checkmark world poll users chart clock settings phone2

Bereken uw groei in data

De meeste verkopers hebben een grondige hekel aan het maken van verkoopverslagen. Logisch, want het kost veel tijd en inspanning. Dat is echter niet alleen een probleem van de verkoper, maar ook van de salesmanager. Want die heeft juist behoefte aan goede verkoopinformatie. Een hardnekkig probleem. Samen met tientallen verkopers ontwikkelden we hiervoor een oplossing.

Verkopers spreken onderling graag hun aversie uit tegen het maken van bezoekverslagen. Logisch, want wij verkopers beschouwen zo’n verslag ook nog eens als een controlemiddel. Maar dat klopt niet helemaal. Een bezoekverslag is belangrijk voor het bepalen van de strategie en doelstellingen van het bedrijf. Ook bieden bezoekverslagen houvast bij het bepalen van de toekomst van het bedrijf. Een goed bezoekverslag is dus onmisbaar. Verkopers zien het nut vaak niet. En dat verstoort de relatie met de salesmanager. Voor dit probleem ontwikkelden we een app. Dóór verkopers, vóór verkopers.

De naam van de app? Sell View. Ofwel: verkoopoverzicht. En dat is precies de doelstellingen van de app voor jouw bedrijf. De app biedt salesmanagers en het management overzicht van de gehele verkoop. En de verkopers? Die maken met deze app in nog geen 2 minuten een bezoekverslag. TWEE MINUTEN! Steeds meer verkopers in Nederland gebruiken Sell View. Waar en wanneer zij dat maar willen.