Functionaliteiten: Bezoekverslag maken in de Sell View app

De Sell View-app is speciaal ontwikkeld voor het maken van bezoekverslagen binnen twee minuten. De software is eenvoudig in gebruik en levert maximaal inzicht in verkoopgesprekken. Bij Sell View draait namelijk alles om gebruiksgemak en toepasbaarheid. Je hoeft niet meer te wachten tot je op kantoor bent. Voordat je wegrijdt, maak je het gespreksverslag gewoon via de app op je smartphone. Je hoeft in de app alleen een paar meerkeuzevragen te beantwoorden. Je kiest, je klikt en je bent klaar.

Bezoekrapportage vereenvoudigd

De Sell View-app stelt altijd de juiste vraag op het juiste moment. Van tevoren bepalen we welke vragen de app je moet stellen zodat je de juiste informatie registreert. Bezoek je een nieuwe klant? Dan stelt de app inventarisatievragen. Als je een loyale bestaande klant bezoekt, stelt de app juist tevredenheidsvragen. Het vragenpad is zo slim dat het antwoord op een vraag bepaalt wat de volgende vraag is.

Gebruiksgemak

Dankzij Sell View kun je belangrijke verkoopinformatie uit een verkoopgesprek eenvoudig opslaan. Sell View geeft de mogelijkheid een opvolgactie in te voeren door een datum en tijdstip aan te klikken. Als je Sell View koppelt aan Microsoft 365 staat die opvolgactie ook direct in jouw eigen agenda mét compleet gespreksverslag.

Data-driven salesorganisatie

De app is niet alleen efficiënt, maar helpt jou ook om efficiënt te werken. De bezoekverslagen leveren gerichte, nuttige informatie op. Welke onderwerpen bespreek je bijvoorbeeld vaak tijdens je verkoopgesprekken? Welke Unique Selling Points (USP’s) van jouw organisatie hebben het meeste effect op de verkoopresultaten? En verlies je belangrijke offertes niet uit het oog? Sell View zorgt ervoor dat je deze belangrijke verkoopinformatie eenvoudig opslaat en kunt gebruiken om verkoopresultaten te verbeteren. Sell View is jouw persoonlijke assistent.

Bespaar veel tijd door gebruik te maken van de slimme Sell View-app en start direct de proefperiode van 14 dagen! Wennen hoeft niet, want de app doet het werk voor jou en wijst je de weg naar het ideale gespreksverslag binnen twee minuten.

Wil je meer informatie over 'Bezoekverslag maken in Sell View'?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.