Functionaliteiten: Dynamische vragenpaden

Een bezoekverslag maken in Sell View is heel eenvoudig dankzij dynamische vragenpaden. Dit is een vragenlijst die je als accountmanager invult om een bezoekverslag te genereren. Het ingevulde antwoord bepaalt de volgende vraag, waardoor je bezoekverslag de diepte in gaat. Doordat Sell View altijd de juiste vragen stelt op het juiste moment, verzamel je altijd de juiste informatie.

Vragenpad voor gespreksverslagen

Je hele organisatie heeft baat bij een succesvol vragenpad. Allereerst zorgt een goed en volledig vragenpad dat het gespreksverslag compleet en waardevol is. De accountmanagers worden niet onnodig lastiggevallen met vragen die niet relevant zijn. Ten tweede genereert een goed vragenpad alle informatie die je nodig hebt over alle verkoopactiviteiten en meer. Je kunt daardoor altijd nagaan waarom je een deal gewonnen hebt en wie de concurrenten waren. Deze informatie kun je ook gebruiken om bij andere klanten te scoren.

Passend vragenpad voor jouw bedrijf

Een goed vragenpad is dus essentieel voor nuttige inzichten. Sell View heeft honderden vragenpaden gemaakt en creëert ook graag samen met jou het perfecte vragenpad voor jouw organisatie. In een bezoek adviseren we je over de vraagstelling en hoe het vragenpad jouw verkoopproces waarborgt. We peilen ook de informatiebehoefte en de koers van je bedrijf. Aan de hand van deze informatie stellen we een op maat gemaakt vragenpad op. Dit proces verzekert dat zowel het management als de accountmanagers achter het systeem staan.

Vragenpad voor enquêtes

Een dynamisch vragenpad biedt verschillende mogelijkheden. Dit systeem is óók heel geschikt om live enquêtes af te nemen onder klanten. Dit doet de accountmanager bijvoorbeeld tijdens een klantbezoek of op (vak)beurzen. Onze ervaring leert dat een live enquête een deelname van 80 tot 90% realiseert, in plaats van de gebruikelijke 10%. Zo verzamel je eenvoudig en heel gericht diepgaande informatie. Je komt er bijvoorbeeld achter hoe tevreden klanten zijn, wat hun koopmotieven zijn en waarom ze zaken met je doen. Ook zie je zo hoe je verkoopkansen zijn bij prospects en klanten. Zijn er bijvoorbeeld huidige klanten die ervoor openstaan de samenwerking uit te breiden? Laat je door de data leiden en word een echte data-driven organisatie.

Met Sell View verzamel je binnen no-time belangrijke verkoopinformatie. Start nu een proefperiode van 14 dagen en ervaar direct de voordelen! Wennen hoeft niet, want Sell View wijst je de weg en het dynamische vragenpad doet het werk voor je!

Wil je meer informatie over 'Dynamische vragenpaden'?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.