Functionaliteiten: Waardevolle data voor data-driven sales

Sell View zorgt dat je als accountmanager nooit meer tijd dan nodig besteedt aan het maken van gespreksverslagen. Maar ook dat het management een compleet overzicht heeft van alle data uit de verkoopgesprekken. Zo kunnen accountmanagers en het management zich baseren op betrouwbare data voor het nemen van bedrijfskundige beslissingen. Data-driven zijn was nog nooit zo makkelijk!

Altijd de juiste data

Vooraf bepalen we samen het vragenpad zodat gespreksverslagen altijd de juiste data opleveren. Zo mis je nooit informatie én raak je niet ondergesneeuwd door informatie die je eigenlijk niet nodig hebt. Je koppelt Sell View gemakkelijk aan allerlei systemen en kunt Sell View-data exporteren. Daardoor kunnen analyses toegepast worden die de data betekenis en context geven. Het management heeft altijd toegang tot de data zodat zij de data op elk moment kunnen bekijken en gebruiken om beslissingen op te baseren. Het statische dashboard levert een eenvoudige basisgrafiek. Met het dynamische dashboard van Sell View ben je als management zelfs altijd direct op de hoogte van de meest actuele en dynamische verkoopcijfers van je bedrijf.

Extra vragenpad voor targets

Dankzij het dynamische vragenpad dat we samen opstellen hoeft een accountmanager alleen meerkeuzevragen te beantwoorden om een gespreksverslag te maken. In een extra vragenpad kan een accountmanager targets invoeren en zo doelstellingen uitgebreid formuleren. Dit resulteert in een dashboard met de gewenste resultaten die de accountmanagers willen behalen. Denk niet alleen aan targets in termen van omzet en winst, maar ook aan bezoekersaantallen, gespreksonderwerpen en gebruikte USP’s.

Targets en resultaten vergelijken

Door gewenste resultaten naast de behaalde resultaten te leggen, zijn verbeterpunten direct inzichtelijk. Krijgen offertes bijvoorbeeld wel de juiste aandacht? Dankzij Sell View-data kan de salesmanager als echte coach optreden om accountmanagers te helpen hun targets te behalen. De salesmanager kan de accountmanager namelijk wijzen op de resultaten die hij wilde behalen. Als een accountmanager zijn targets niet meer kan halen, kan de manager helpen alsnog voldoende resultaat te bereiken.

Wil je meer informatie over 'Waardevolle data voor data-driven sales'?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal het maximale uit je bezoekverslag.

Je kunt een eigen dashboard omgeving laten aanmaken en deze eenvoudig en zelfstandig inrichten met bedrijf gerelateerde vragen en eigen gebruikers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.